Agriturismo & Outdoor

Midden in het authentieke Italië, in het prachtige heuvellandschap van Le Marche en vlakbij het oude stadje Montelparo, ligt Sopra e Sotto. Een agriturismo waar u kunt genieten van veel gastvrijheid op een sfeervol landgoed van bijna 8 hectare. Op deze mooie plek kunt u heerlijk tot rust komen en Le Marche ontdekken. Geniet van de prachtige natuur met zowel de hoge bergen als ook de zee dichtbij. Ontdek de schitterende middeleeuwse stadjes met kerken, pleinen en levendige markten. En proef de overheerlijke Italiaanse keuken!
Voor liefhebbers van sportief avontuur bieden wij activiteiten aan zoals bergwandelen, fietsen en geocaching. Maar er is hier nog zoveel meer te ontdekken en te beleven…

Wij zijn Tijs Kruyt en Crystalina Sarcajuga en zijn sinds het voorjaar van 2019 eigenaar van Sopra e Sotto. Wij heten u van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie in een van de appartementen in ons huis, of op onze kleine camping in de notengaard!

Nieuws

Goed nieuws voor het seizoen 2020!

Sopra e Sotto zal gewoon geopend zijn dit zomerseizoen, we zorgen voor extra hygiene en voorzorgsmaatregelen. Al onze appartementen hebben een eigen in-/opgang en eigen voorzieningen. Corona moe? Dan kom je lekker naar Sopra e Sotto toe!

Genieten van rust, ruimte, cultuur en natuur.

Nieuwsbrief

Lees hier de nieuwsbrief van juni 2020.

Tarieven 2020: Laagseizoentarieven tot 13 juli en vanaf 31 augustus

Sopra e Sotto rekent in de eerste en laatste week van komend hoogseizoen met laagseizoentarieven, voor zowel de appartementen als voor de camping!