Appartementen

De vier appartementen voor gasten zijn allemaal verschillend qua grootte en indeling, met veel authentieke details. Ze zijn vernoemd naar vader Francesco en de drie zonen Fiorlino, Sesto en Filipo Tomassini, de laatste Italiaanse eigenaren van wat nu Sopra e Sotto is. Ieder appartement heeft een eigen opgang en bestaat uit een woonkamer met zithoek, eethoek en keukentje, aparte slaapkamer(s) en een badkamer met douche en wc. Buiten is er voor elk appartement een picknicktafel. De appartementen zijn vanwege hun dikke muren en luiken relatief koel in de zomer.

Voor in de koudere maanden is er verwarming geïnstalleerd. Er is veel buitenruimte om het huis; de grote tuin heeft zitjes in zon of schaduw. Hier kunt u in alle rust genieten van het prachtige uitzicht met een goed glas wijn of uren lezen op een ligbed met een boek uit de bibliotheek. Wat dacht u anders van een ontspannen bad in de (hot)tub bij zonsondergang…

De appartementen kunnen apart, maar ook in combinatie gehuurd worden. In het laagseizoen kan voor groepen de grote keuken en bibliotheek erbij gehuurd worden, zodat het hele landhuis beschikbaar is.

Kamperen

In en rond de walnotengaard ligt het rustieke campinkje voor tentkampeerders. Gasten kunnen hier kiezen voor heerlijk kamperen of uniek ‘glamperen’! Er is een weide voor een spelletje volleybal of badminton en een pingpongtafel. Langs de camping stroomt het kleine riviertje Serrone (niet toegankelijk). Voor afkoeling is er een koude buitendouche. De camping zelf is autovrij, in- en uitladen mag maar daarna zet u de auto op het parkeerterrein .

Fris, ruim en compleet, dat is wat de kampeergasten kunnen verwachten van het mooie sanitairgebouw. Het biedt plek aan zes heerlijke warme douches, schone toiletten en wastafels. Onder de veranda is goede (af)wasgelegenheid met warm en koud water. Er staan in het gebouw drie grote koelkasten voor de gasten en er is mogelijkheid tot het opladen van smartphones en tablets. Tegen vergoeding kan men gebruik maken van onze wasmachine.

In de grote keuken van ons landhuis is een bibliotheek met spelletjes en allerhande informatie over de omgeving en activiteiten. Daar is ook een klein winkeltje met producten van eigen land, onze eigen rode en witte wijn, een ijsje en producten voor de ‘vergeten boodschap’. In het hoogseizoen zijn hier op bestelling elke ochtend vers (bruin) brood en andere lekkere broodjes te verkrijgen.

Aan de zijkant van het huis is er voor de gasten van de camping een terras met 2 grote picknickbanken en een zitje in de schaduw aanwezig. Buiten het hoogseizoen kunnen de campinggasten ook gebruik maken van de tuin van de gasten van de appartementen. Op het terras is WiFI beschikbaar en kan men genieten van een hapje of een drankje. Regelmatig kan er op inschrijving meegegeten worden.