Contact informatie

Agriturismo Sopra e Sotto

Adres:
Contrada Serrone 3
63853 Montelparo (FM)
Italië

Email:
info@sopraesotto.com

Telefoon:
+39 07 34 78 70 04

GSM:
+39 33 87 62 57 70

GPS:
43.00.722″, 013.33.772″

Social links:

Stuur ons een berichtOm spam te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha

Links en partners

De Smaak van Italië

De Smaak van Italië is een informatief reismagazine over alles wat Italië als (vakantie)land zo bijzonder maakt. Sopra e Sotto is als logeeraccommodatie in Le Marche opgenomen in het online magazine. Leuke reisartikelen over Le Marche zijn daarin ook te vinden.
Bezoek site

Hotel Leone

Een sfeervol klein hotel met restaurant in het oude centrum van Montelparo. Sopra e Sotto werkt samen met Hotel Leone op het gebied van wijnproeverijen en speciale arrangementen.

Bezoek site

Oppad.nl

Arjan is reporter voor het digitale reismagazine van Op PAD. Met regelmaat verschijnen hierop zijn blogs over  verschillende buitensportactiviteiten in Le Marche.
Bezoek site

Pennente Outdoor

Buitensportwinkel in Fermo, met veel kwaliteitsmerken. Sopra e Sotto betrekt hiervan alle buitensportmaterialen voor Sopra e Sotto Outdoor. Gasten ontvangen een korting in de winkel.
Bezoek site

Riksja Travel/ Italie on line

Riksja is een online reisorganisatie waar reizigers via bouwstenen hun eigen reis kunnen samenstellen. Sopra e Sotto is in het onderdeel Italie online als bouwsteen opgenomen.
Bezoek site

SNP Reizen

De grootste specialist op het gebied van actieve en avontuurlijke reizen over de hele wereld. Sopra e Sotto werkt samen met SNP in het project ‘stijlvol kamperen’. Er zijn 3 safaritenten van SNP op onze camping geplaatst.
Bezoek site

Routebeschrijving

Wilt u niet via google uw routebeschrijving genereren, dan volgt hieronder een beschrijving vanaf Pedaso  naar Sopra e Sotto (25 km). Pedaso is een afslag aan de autobaan A14 langs de kust van Le Marche, die u of vanuit het noorden (Ancona) of vanuit het zuiden (Pescara/ Rome) bereikt. Na de tolpoortjes volgt u de borden Comunanza. U wordt via de dalweg langs de  rivier de Aso geleid door verschillende dorpen: Na of bij Ortezzano gaat u op de splitsing de dalweg op richting Comunanza. U neemt u daarna de 1e weg rechts richting Monterinaldo. U klimt omhoog en komt dan uit op de kamweg op een T-splitsing, waar u ook het 1e bord van Sopra e Sotto ziet staan. U slaat linksaf en blijft de kamweg volgen (ongeveer 3 km), totdat u het 2e bord van Sopra e Sotto ziet. Daar gaat u linksaf het grintweggetje in, helemaal naar beneden (800m, rustig rijden!). Aan het einde van het weggetje ligt Sopra e Sotto.

Komt u niet vanuit  Pedaso, maar bent u bv. binnendoor gereden en/of hebt u de borden Montelparo gevolgd, dan volgt hieronder de routebeschrijving vanaf  Montelparo naar Sopra e Sotto (4km). Beneden bij het oude centrum van Montelparo is een klein rotonde met benzine station. U rijdt (met het benzinestation in uw rug) naar de volgende rotonde, die u driekwart rondt richting Monterinaldo. Na ruim 3 km vindt u aan de rechterkant het bord van Sopra e Sotto. Hier draait u meer dan 270 graden rechtsaf het grintweggetje op. Deze daalt u helemaal af (800m, rustig rijden!) en dan hebt u Sopra e Sotto bereikt, het laatste huis aan het weggetje.

Coördinaten: 43.00.722“, 013.33.772