Al heel veel gezien van Italie, maar echt geraakt door Le Marche: prachtige omgeving, prachtige stek en veel gezelligheid. We nemen met weemoed afscheid maar komen zeker terug!

Andre en Marja, Nijmegen

We kunnen kort zijn: alles klopte hier, een van de beste vakanties ooit! Heel veel dank daarvoor.

familie Claassen, Alkmaar

Het was heerlijk om in Le Marche te zijn en nog heerlijker om op deze prachtplek Sopra e Sotto te logeren. Een plek om me helemaal thuis te voelen. Allemaal leuke mensen ontmoet, mooie wandelingen met Arjan gemaakt en heerlijk gegeten en gedronken, veel dank!.

Marijke, Nijmegen

3 weken Sopra e Sotto = 3 weken ontspannen + 3 weken genieten! Prachtig om te zien en voelen met hoeveel passie jullie je bedrijfje runnen, met oog voor iedere gast!

familie Louter, Haarlem

Aanwaaiers voor eigenlijk maar een paar dagen, bleven we er 10! Helemaal verrast door de schitterende streek en door het gastvrije Sopra e Sotto!

Janine en Frans, Bilthoven

Voor ons staat Francesco in de top 3 van alle appartementen die we ooit huurden omdat ie zo fijn is om in te ‘wonen’, met zijn terras en vroege vogelgeluiden van wielewaal, nachtegaal, putter en uil! Maar vooral ook door de rest: Sopra e Sotto, jullie, de rust en schitterende omgeving!

Rob en Mariet

Wat is een betere reclame dan ergens voor de 3e keer komen en je weer welkom voelen? Alles mag, niet hoeft, dat is genieten!

Gonny en Gerrit, Kampen

Wat een spirit om deze fantastische plek te realiseren. Jullie lef, originaliteit en gastvrijheid maakt La Bella Italia nog kleurrijker!

Mariette en Sebastiaan, Amersfoort

Daar waar de wereld lijkt op te houden, begint het paradijs. Sopra e Sotto; wij waren er ondersteboven van!

Jan & Conny, Nijmegen

Wat is deze week omgevlogen; het was vertrouwd ( wat wil je na de 6e keer) maar opnieuw weer heerlijk om hier te zijn, deze keer in Francesco! Dank voor de prachtige nieuwe bergwandelingen met Arjan, de heerlijke gezamenlijke maaltijd en wijnproeverij!

Jeffrey en Alice, Borne