Sesto is een ruim appartement voor twee tot drie personen op de 1e verdieping van het huis. Dit appartement is ook zeer geschikt voor een gezin met een kind. Het heeft namelijk een trapje naar de zolder waar een 3e slaapmogelijkheid is gemaakt. Sesto heeft een geriefelijke zithoek, de keuken is van alle gemakken voorzien en een ruime badkamer.

Sesto wordt in het hoogseizoen vaak in combinatie gehuurd met het beneden gelegen appartement Fiorlino. U heeft dan de beschikking over een hele zijde van het huis met 2 appartementen boven elkaar, verbonden door een buitentrap. De kinderen hebben hun eigen ‘slaap’ appartement met eigen badkamer en de ouders ook. Fiorlino richten we dan zo in dat daar gezamenlijk geleefd kan worden. Ook buiten hebt u de beschikking over een eigen terras. Zo ontstaat er een zeer ruime logeermogelijkheid voor een gezin van 4-5 personen.

Geïnteresseerd?

Voor vragen of meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier.

    

Bekijk hier de andere appartementen

Tarieven Sesto

Laagseizoen Hoogseizoen
Periode 1 januari – 12 juli
25 augustus – 31 december
13 juli – 26 augustus
Weektarief (2-3 p.) €650,- €800,-
Dagtarief (2-3 p.) €100,- (minimaal 3) €115,- (minimaal 4)
Aankomst-/vertrekdag iedere dag iedere dag
Aankomsttijd in overleg na 15.30 uur
Vertrektijd in overleg voor 10.00 uur
Huisdieren in overleg niet toegestaan
Sesto +Fiorlino (4-5 p.) n.v.t. €1195,-

De tarieven zijn inclusief beddengoed (1 set per week), badlinnen en keukenlinnen (2 sets per week).
De tarieven zijn exclusief de eindschoonmaak (60 euro) en reserveringskosten (15 euro). Bij huur van de combinatie Sesto +Fiorlino zijn de schoonmaakkosten 100 euro.