Gedurende de hele dag (met uitzondering van de siesta!) kunt u in de keuken of op het terras terecht voor een cappuccino of espresso, een glas lokale wijn of koel biertje en lekkere hapjes samengesteld van typische streekproducten. Regelmatig kunt u op inschrijving ‘s avonds een warme Italiaanse maaltijd mee eten (maximaal 12 personen). In de landwinkel verkopen we producten van ons eigen land (jam en olie) en we hebben onze eigen Sopra e sotto wijn van uitstekende kwaliteit. U kunt er ook terecht voor uw ‘vergeten boodschap’, huisgemaakte soep of een ijsje.

Tevens bieden we verschillende huisgemaakte lavendel producten aan zoals etherische olie, geurzakjes en zeep.

Bakker Leo

In het hoogseizoen hebben we elke ochtend vers brood en broodjes van de plaatselijke bakker. De bestelling doet u op de avond ervoor. Naast croissantjes, al dan niet gevuld, zijn er witte en zelfs bruine broodjes en broden. Maar ook lekkere pizzastukjes voor de lunch!

MOESTUIN

Sopra e sotto heeft zijn eigen moestuin, regelmatig delen wij de opbrengst met onze gasten en kun je wat kiezen uit de mand die bij het winkeltje staat (denk aan bijvoorbeeld tomaten, courgette, komkommer, kruiden en nog veel meer!) Ook hebben we tientallen fruitbomen, plukken mag als het fruit rijp is!

RESTAURANTJES IN DE OMGEVING

We kennen veel leuke restaurantjes in de buurt van Sopra e Sotto. Ons dorpje Montelparo heeft een uitstekend en zeer sfeervol restaurant en een pizzeria maar er zijn ook plekken die u niet gemakkelijk zelf kunt vinden en waar de pure delicatessen van Le Marche geproefd kunnen worden. Wilt u een lekkere pizza, super verse vis of streekgerechten van de lokale agriturismi proberen? Een keer echt ’top’ uit eten? U hoeft het alleen maar aan te geven en wij reserveren graag voor u!